Български (България)English (United Kingdom)
Моят 33-ти Рожден ден и последно наградени задачи
diyan.kostadinov(21.01.2015) Днес е моят 33-ти Рожден ден, така че използвам възможността да ви представя някои от последно наградените ми задачи. Надявам се да ви харесат. (Добавени са и снимки от тържеството.)

Ето няколко снимки от тържеството:

rd4

rd1

rd3

rd2

Няколко от моите последно наградени задачи:

Преди година бях много щастлив, че за пореден път спечелих 2-ро място за Световната купа (след Световният шампион Андрей Селиванов):

s4

Следващата задача композирах около година и съм доволен, че тя бе високо отличена в този силен турнир:

s3

Мисля, че следващата задача беше първата, с която участвам в това престижно руско издание, така че наградата имаше много висока стойност за мен:

s2

Винаги съм участвал с удоволствие в турнирите по време на Световните конгреси, така че спечелените отличия със следващите три задачи ми доставиха страхотно приятно изживяване: 

s5

s1

Бях много доволен, че се наредих сред призьорите на турнирът Московская матрьошка, който се слави с оригиналните тематични задания от организаторът Валери Гуров.

h1

През последните години сайтът на Юлия Висоцка се превърна в истински хит с изключително силни турнири. За това и бях много щастлив когато видях, че съм спечелил организираният тематичен Коледен турнир: 

f1

Добави коментар

Защитен код
Обнови

P1110623

KOBULCHESS.COM

САЙТ ЗА ШАХМАТНА КОМПОЗИЦИЯ

Главен редактор:

Диян Костадинов

Помощник редактор:

Seetharaman Kalyan

Последни коментари