Български (България)English (United Kingdom)
Избрани
Nikola Predrag - Moremover 9th WCCT (Версия)
nikola.predrag(29.12.2015) Това е авторска версия на многоходовата задача на Никола Предраг от 9-тото WCCT. Задачата не участва в годишните турнири на сайта, но е интересно да бъде видяна.

Участието ми на WCCC Берн 2014
my00(17.09.2014) Тук може да видите задачите ми, с които участвах на турнирите по време на Световният конгрес по шахматна композиция в Берн, Швейцария 2014 и спечелих два Приза и един Почетен отзив. Публикувал съм също и снимки от награждаването.

Анимирано представяне на чудесна феерична задача от Shankar Ram

shankarram(06.03.2014) Тук може да видите чудесната задача на Shankar Ram публикувана в Springaren 1985 с анимирани диаграми за всяко едно решение! Тематичният комплекс е много богат - циклична смяна функциите на три бели и черни фигури, развързвания, прикривания на линии и двойни матове.

Избрани мои задачи от Световното първенство 2010-2012

diyan(03.07.2013) Преди два дни съдиите на Световното индивидуално първенство по съставяне на шахматни задачи и етюди за периода 2010-2012 приключиха своята работа. Резултатите ще бъдат оповестени на 01.09.2013. Тук може да видите девет от моите задачи за първенството.

Венелин Алайков - избрани задачи (част 2)

alaikovТова е втората част от колекцията избрани задачи на гм Венелин Алайков. Тя съдържа помощни матове и феерични задачи.

Венелин Алайков - избрани задачи (част 1)

valaikov     Това е първата част от колекцията избрани задачи на известния български шахматен композитор гм Венелин Алайков. Тук са включени двуходови, триходови, многоходови и задачи на обратен мат, а по-късно във втората част ще бъдат представени помощни матове и феерични задачи.

Диян Костадинов - избрани задачи

diyan Това е колекция с избрани задачи на Диян Костадинов.

Красимир Гандев - избрани задачи

kgКолекция от избрани задачи на известния български шахматен композитор Красимир Гандев.

<< Начало < Предишна 1 2 Следваща > Край >>

Страница 1 от 2

P1110623

KOBULCHESS.COM

САЙТ ЗА ШАХМАТНА КОМПОЗИЦИЯ

Главен редактор:

Диян Костадинов

Помощник редактор:

Seetharaman Kalyan

Последни коментари